Dacă e 28 martie, atunci e Earth Hour !

Toată lumea știe că sâmbătă a fost 28 martie, dar câți dintre noi știu ce a reprezentat această zi pentru întreaga planetă? A fost ziua în care am sarbatorit Ora Pământului. Așa că, înainte de mijlocul zilei ne-am strâns cu toții, mici sau mari, în parcul central pentru a ne “monta”. Nu după mult timp, am început să desfășurăm diferite ateliere precum de croșetat, sculptat în lemn, desene pe asfalt sau alte jocuri ale copilăriei care au servit drept metode de ocupare a timpului fără a polua în vreun fel planeta noastră.

1
În mijlocul zilei, centrul a fost invadat de peste 100 de bicicliști înarmați cu voie bună și zâmbete largi care au împărtășit bucuria de a pedala. Chiar dacă vremea nu a ținut în totalitate cu ei, participanții și-au continuat traseul, în vreme ce, în parc, voia bună era la locul ei, cei de la Act 4 U, SamStudia și Asociația STEA jucându-se cu zmeele și întreținând atmosfera cu muzică și dans.

3Luminile s-au stins timp de o oră începând cu orele 20:30, când cerul a fost acoperit de o mulțime de lampioane, iar centrul nou al orașului era luminat doar de lumânări.
Earth Hour a fost, încă o dată, un eveniment reușit, iar cei care au participat (nu puțini la număr) au fost prinși în tot ceea ce a însemnat bucuria că avem un singur pământ de care TREBUIE să avem grijă!

5

happy wheels

Distribuie și ajută-ne să ajungem la cât mai mulți tineri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *