Am fost în teambuilding !

SamStudia este ca o a doua familie pentru noi, voluntarii . Așa că , weekend-ul trecut ne-am hotărât să luăm o gură proaspătă de aer în afara orașului, în Tășnad, unde am învățat noi trucuri pentru a comunica mai bine și  a ne dezvolta din punct de vedere personal.

Am pornit plini de voie bună, energie și dorință de a învăța lucruri noi . Astfel, am avut parte de primul training ținut de președinta noastră voinică, Oana Laslău , alături de care am discutat despre diferențele dintre un grup și o echipă și despre pașii pe  care îi parcurge un grup pentru a deveni o echipă. Am înțeles că fiecare  om are micul lui “bubble imaginar” din care trebuie să iasă pentru ca echipa să aibă performanțe.

Al doilea training a fost unul despre Project Management realizat de magnificul  Mark Torok , care ne-a făcut să vrem să devenim cu toții leaderi în societatea noastră și nu simpli manageri. Am învățat că pentru a putea face un proiect, este nevoie de muncă în echipă și de un plan bine pus la punct. Am facut mici proiecte în timpul acestui curs și am avut de îndeplinit diferite task-uri.

Cel de-al treilea training, ținut de vorbărețul Darian Ienășoiu, a început printr-un refren al unei piese diferite cântat de fiecare membru în același timp, care ne-a făcut să înțelegem importanța respectării celuilalt atunci când vorbește. Am aflat lucruri noi  despre comunicare și le-am pus în practică cu un joc numit “Pompierii” în care am reușit să comunicăm foarte bine, ducându-ne treaba la bun sfârșit.

Acest weekend m-a motivat și m-a determinat să fac tot ceea ce îmi stă în putință pentru a-mi îndeplini visele. Consider că am devenit mai uniți ca și echipă și nu am uitat nicio clipă că “ It takes a team to build a dream “ !

Bianca Dărăban,

Voluntar SamStudia1 7

happy wheels

Distribuie și ajută-ne să ajungem la cât mai mulți tineri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *