Weekend Sportiv Sătmărean, socializare prin mişcare

În perioada 27-28 septembrie 2014 va avea loc weekend-ul sportiv sătmărean, eveniment care are ca scop implicarea tinerilor sătmăreni în diverse activităţi sportive precum fotbal, baschet, beach volley, tenis de masă sau şah. Astfel, se încearcă promovarea sportului ca mod de destindere şi socializare, fiind testate atât calităţile fizice, cât şi gândirea sau raţionamentul.

Iniţiativa le-a aparţinut membrilor Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Satu Mare, organizarea acestui eveniment fiind sprijinită şi de Asociaţia SamStudia, Organizaţia Tinerilor şi Studenţilor Sătmăreni. Weekend-ul Sportiv Sătmărean va avea loc la Centrul de Agrement Ştrand Satu Mare, cunoscut şi sub denumirea de “tabere” şi aşteaptă toţi iubitorii sportului, dar nu numai să renunţe în acest sfârşit de săptămână la planurile din viaţa de zi cu zi şi să fie parte a competiţiei.

Sâmbătă, ziua va debuta cu o competiţie de mini-fotbal începând cu ora 12:00 pentru ca, mai apoi, iubitorii “inelului” să îşi poată etala calităţile şi îndemânarea în cadrul campionatului de streetball (baschet la un singur panou) începând cu ora 14:00. De asemenea, pasionaţii de beach volley, şah şi tenis de masă vor avea ocazia de a se remarca duminică la orele 12:00, 13:00, respectiv 14:00.

Aceste campionate au rolul de a dezvolta totodată şi spiritul competitiv, sportul fiind modalitatea ideală de a cunoaşte succesul, înfrângerea, dar mai presus de toate plăcerea de a juca şi bucuria faptului că oraşul Satu Mare, în ciuda numeroaselor opinii negative, nu este un oraş monoton, ci reprezintă un veritabil centru sportiv pentru toţi cei care au ambiţia de a ieşi din casă cu dorinţa de a-şi pune corpul în mişcare.

Înscrierile la concursuri se pot face atât prin intermediul unui mesaj privat pe pagina de facebook SamStudia ( https://www.facebook.com/SamStudia ), cât şi la faţa locului înaintea începerii.

happy wheels

Distribuie și ajută-ne să ajungem la cât mai mulți tineri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *