La Damburi, pentru tine!

Acesta nu este un articol, este o mărturisire. La Dâmburi este pentru noi un pas îndrăzneț, dar care trebuie făcut. Și dacă tot îl facem, de ce să nu ne bucurăm de experiență?

Necesitate, pentru că Satu Mare, și sătmărenii, au un potențial imens care din păcate șade ascuns, inhibat de un fals “nu se poate” urmat de diverse motive aparent valide, dar care observate mai atent sunt de multe ori penibile.

Se poate! Şi vrem să demonstrăm asta! Şi mai mult, vrem sa fiți cu toții alături de noi. Să va implicați atât cât vă convine, dar să simțiți că sătmărenii pot să facă lucruri frumoase pentru ei. De ce? Pentru ca nimic nu-ți dă mai multă putere, mai mult avânt în carieră, decât bucuria succesului, a lucrului bine făcut.

Ce este La Dâmburi?

Să lăsăm definiţiile pentru oficiali. Aici suntem prieteni. La Dâmburi este acel stimulent cultural care-ţi lipsea. Acel mic amănunt, care te face să-ți placă viața. Este ocazia să te bucuri!… Să fim realiști, avem nevoie de casă, haine, mâncare și altele ca să traim, dar nu trăim pentru ele. Trăim pentru dragoste, artă, frumos, și orice ocazie de a ne bucura… și de aceea astfel de ocazii nu trebuie să lipsească într-un oraș sănătos. Nu trebuie să lipsească din Satu Mare! Să spunem deci că festivalul La Dâmburi este primul pas spre o nouă identitate culturală a Sătmarului. Cum vi se pare? V-ar plăcea să faceți acest pas împreună cu noi? Contactați-ne! Cu siguranță ne puteți ajuta! Vă vom răsplăti cu muzică, artă stradală şi multe alte surprize în 25-27 Iulie. Poţi afla mai multe aici: http://ladamburi.ro/

De ce La Dâmburi?

Pentru că majoritatea manifestărilor culturale din oraș se întâmplă pe malul drept al Someșului, dar Satu Mare este… surprinzător, mai mare de-atât. O da, și pentru că locul este perfect. Sunt curios, câți dintre voi ați sărutat pentru prima dată prin apropiere? (let us know, in the comment section below). Dar săniuța, de câte ori s-a răsturnat pe unul dintre dealuri? Sunt unele lucruri care nu se uită, nu-i așa?

Vă așteptăm, deci, să dați o mână de ajutor http://samstudia.ro/ și bineînțeles, la festival http://ladamburi.ro/ sau pe FB https://www.facebook.com/LaDamburiFest?fref=ts

 

happy wheels

Distribuie și ajută-ne să ajungem la cât mai mulți tineri!

One thought on “La Damburi, pentru tine!

  1. anonim

    De fiecare data cand apareau primii fulgi de zapada era musai sa fiu acolo cu saniuta! Doar acolo mergea asa de repede si doar acolo era locul unde imi placea, Locul pentru damburile noastre e locul copilariei noastre iar in vara cred ca ne vom distra pe cinste!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *