Expoziţia de fotografie “Someşul şi graniţele lui”

Asociaţia non-guvernamentală a tinerilor şi studenţilor sătmăreni, SamStudia, organizează în perioada 10-31 mai expoziţia de fotografie intitulată „Someşul şi graniţele lui” cu scopul de a aduce în faţa publicului sătmărean imagini cu inundaţia din data de 14 mai 1970. Expoziţia va avea loc în localurile The Line, Red Hat Caffe şi Backdoor.
Obiectivele acestei expoziţii enumeră informarea tinerilor cu privire la faptele întâmplate în anul 1970 şi gravitatea acestora, trezirea interesului tinerilor pentru cunoaşterea oraşului natal şi vizitarea expoziţiei de cât mai multe persoane în cadrul desfăşurării proiectului.
Scopul entităţii organizatoare este dezvoltarea civilă, asociaţia SamStudia considerând necesar un astfel de proiect pentru a le da posibilitatea tinerilor de a se familiariza cu istoria meleagurilor pe care trăiesc şi de curajul de care au dat dovadă cetăţenii unui oraş întreg. Astfel, ne propunem să aducem cel puţin 1000 de tineri în cafenelele respective în perioada 10-31 mai, sperând să trezim apetitul pentru culturalizare al acestora.
Acest proiect este susţinut de The Line, Red Hat Caffe, Backdoor, Alla Creation şi Lecoserv SRL.
Linkul de la eveniment îl puteţi găsi aici.

happy wheels

Distribuie și ajută-ne să ajungem la cât mai mulți tineri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *