Satu Mare, capitala Earth Hour 2014

Orașul Satu Mare este unul dintre cele 13 orașe înscrise în competiția “Capitala Earth Hour 2014”. Pentru ca Satu Mare să se remarce în această competiție, asociația “ACT4U” a decis să lărgească acțiunile pe care orașul nostru le făcea în anii precedenți introducând măsuri noi de protecție a mediului.

Sâmbătă, data de 22 Martie, începând cu ora 9:00, asociația “ACT4U” vă așteaptă în Piața 25 Octombrie cu cât mai multe peturi, hârtii sau alte materiale reciclabile. Spre deosebire de tradiționala colectare anuală, în acest an se vor aduna baterii și electronice, acestea fiind de asemenea foarte dăunătoare pentru mediu. Toate materialele vor fi preluate de către voluntari pentru ca mai apoi să fie trimise la reciclare.Voluntarii asociației vor fi prezenți în Piața 25 Octombrie între orele 09:00 și 17:00.

Pentru a demonstra că Satu Mare are cel mai original program pregătit în cadrul acestei competiții, asociația “ACT4U” organizează o campanie de ecologizare a mediului.Aceasta se va desfășura în paralel cu colectarea de materiale reciclabile. Sătmărenii dornici să participe la această activitate trebuie să vină echipați cu saci și mânuși pentru a strânge deșeurile din zona digului.
Acestea sunt doar începutul programului pregătit de asociația „ACT4U” pentru competiția din cadrul Earth Hour 2014.

Acțiunile din 22 Martie sunt susținute de Consiliul Județean al Elevilor și de Primăria Satu Mare.

happy wheels

Distribuie și ajută-ne să ajungem la cât mai mulți tineri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *