Brian Tracy, expertul în succes, vine la Cluj

Brian Tracy, autorul „Psihologiei succesului” și omul care i-a învățat secretele reușitei pe unii din cei mai prosperi oameni de afaceri din întreaga lume, vine la Cluj, în 25 martie 2014 . El va susține în premieră pentru România, seminarul „Maximum Achievement”, în care le va dezvălui celor interesați principiile de dezvoltare personală și profesională care aduc rezultate pe termen lung.

Sistemul succesului dezvoltat de Brian Tracy pornește de la „numitor economic” prezent în patru zone critice ale vieții, se bazează pe o orientare continuă spre viitor și dezvoltă o metodă în șapte pași care garantează că anul viitor vei putea obține mai mult decât în anii anteriori. „Adevărații lideri nu se nasc, ci se formează prin investiții continue în propria persoană. Totul pornește de la principii personale foarte clare, precum integritatea, înțelepciunea și tenacitatea, aplicate mai apoi în contexte de business. Trebuie să știi ce îți dorești și să ai un drum clar spre succes: iar ceea ce îmi doresc eu pentru 2014 este să îi întâlnesc pe clujeni și să îi ajut să își atingă obiectivele personale și de business mai repede decât și-ar imagina că este posibil”, este mesajul lui Brian Tracy, transmis prin intermediul organizatorilor seminarului său de la Cluj.

Participanții la seminarul de la Cluj vor învăța care sunt cei mai importanţi 3 factori care ne influenţează viaţa şi cum pot fi folosiți în avantajul nostru; care este adevăratul motiv pentru care unele persoane şi companii au mai mult succes decât altele şi cum putem aplica acest lucru în propria activitate; dar și care e modul în care gândesc cei mai de succes oameni din lume, dedus din cele peste 350.000 de interviuri realizate de Brian Tracy în zeci de ani de activitate.

Seminarul „Maximum Achievement” al lui Brian Tracy va avea loc la hotel Grand Italia, în data de 25 martie 2014, în timpul întregii zile. Participanții care își cumpără biletele din timp, înainte de 14 ianuarie 2014, vor avea prețuri speciale prin oferta early bird, iar studenții au la rândul lor parte de prețuri reduse.

Principii de afaceri dar și personale vor fi prezentate românilor prezenți la eveniment

Brian Tracy a creat peste 300 de cărţi audio şi programe de dezvoltare video, inclusiv cel mai bine vândut program din toată lumea, „Psihologia succesului“, care a fost tradus în peste 20 de limbi. Născut într-o familie săracă, fără a fi înconjurat de modele de succes sau de lideri care să îl inspire, el a învins toate neajunsurile aduse de situația sa, a dezvoltat afaceri de succes în sectorul privat american, iar apoi a fondat un adevărat imperiu ca life coach și consultant business.

Experiența lui Brian Tracy include atât principii de afaceri (valorile, misiunea și viziunea unei companii, independența financiară, descoperirea avantajelor competitive), cât și personale (tehnici de concentrare, metode de a debloca abilități înnăscute precum creativitatea sau inovația). „Nu întâlnești un om ca Brian Tracy în fiecare zi în Statele Unite, oamenii de afaceri care apelează la el plătesc sute sau chiar mii de euro pentru a beneficia de expertiza lui. Noi am vrut să îl aducem la Cluj în cadrul unui eveniment cât mai accesibil, de care să se poată bucura un număr cât mai mare de oameni. Brian Tracy te poate învăța pas cu pas ce trebuie să faci pentru a avea succes în viața personală și în afaceri. Este o miză imensă, dar tocmai acesta e talentul lui Brian: știe cum să te ajute să vezi lucrurile într-o nouă lumină, cum să te ajute să îndeplinești țeluri mari pe baza unor principii simple, cu efecte rapide”, spune Lorand Soares Szasz, business coach și organizatorul evenimentului de la Cluj.

Brian Tracy a transmis învăţăturile lui despre dezvoltare personală şi profesională către peste 1.000 de companii și câtorva mii de manageri, care lucrează la unele dintre cele mai mari firme din America. Cu multă pasiune şi entuziasm, susţine seminarii despre leadership, vânzări, încredere în sine, obiective, strategii, creativitate şi psihologia succesului.

Seminarul „Maximum Achievement” este organizat de EventsDesign, echipa care în 2013 l-a adus la Cluj pe mr. Body Language, Allan Pease, într-un eveniment care a strâns peste 800 de participanți. Atunci, Brian Tracy a fost printre cei mai ceruți vorbitori în urma sondajului de opinie efectuat printre participanți – semn că în comunitatea clujeană există oameni interesați de dezvoltarea personală și antreprenoriat.

Mai multe informații despre acest eveniment se pot regăsi pe www.transilvaniabizseminars.ro.

SamStudia te trimite la Brian Tracy! Înscrie-te la adresa http://transilvaniabizseminars.ro/briantracy2014/cluj-napoca/inscrieri folosind codul SAMSTUDIA și beneficiezi de o reducere de 20% .

 

happy wheels

Distribuie și ajută-ne să ajungem la cât mai mulți tineri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *